• Orang Mude Geng Kite

  • SUMBANGAN

    DPPKT mengalu-alukan sumbangan kewangan pengunjung laman ini untuk menggerakkan aktiviti-aktiviti semasa DPPKT. Sumbangan yang ingin dihulurkan boleh dimasukkan ke akaun Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu, nombor akaun 13017010077298, Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) cawangan Kuala Terengganu @ kirimkan wang pos ke alamat: BENDAHARI Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu Lot 129, Kampung Dusun, Kuala Ibai, 20400 Kuala Terengganu. Ingatan:Sila tulis 'Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu' sahaja pada penerima wang pos tersebut. Sumbangan yang bakal dihulurkan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih, Jazakallah....
  • Kalendar

    Februari 2017
    M T W T F S S
    « Sep    
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728  
  • GERAMMM

  • Kunjungan

    • 231,453 hits
  • RSS harakah

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS Aliran

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS KeAdilan

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS MalaysiaKini

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • Laman

  • ALBUM

    10/3/2011

    IMG_1701

    IMG_1702

    IMG_1703

    IMG_1704

    More Photos
  • a

  • PENAFIAN

    Blog ini adalah milik Dewan Pemuda Pas Kuala Terengganu(DPPKT). Walaubagaimanapun, isi artikel-artikel yang terkandung dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian DPPKT. Ada yang di'copy paste'kan daripada laman-laman web atau blog-blog lain apabila ada isu-isu yang sama dibincangkan, agar blog akan sentiasa meriah dengan isu semasa. Kami menerima komen atau kritikan membina dari rakan-rakan sama ada kawan mahupun lawan.
  • ALAMAT & PERHUBUNGAN

    Pejabat Dewan Pemuda Pas Kuala Terengganu Lot 126, Markaz Tarbiyyah Pas Kuala Terengganu, Kampung Kolam Kuala Ibai, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman. No Tel : 09 6178591, faks : 09 6178592, email : dppktrg@yahoo.com web : https://dppkt.wordpress.com

Usrah

Apa Ertinya Saya Menganut Agama Islam ?

Karangan: Fathi Yakan


11 Respons

  1. Hi Syafiqah

  2. pak lah bodoh..harga brg semua naik.rakyat tak setuju..letak jawatan pak lah..pak lah tak setai poooon…teloq pak ang….

  3. masalah inflasi di Malaysia adalah disebabkan krisis tenaga dunia. in addition, middle and low income group of people from India, China, Indonesia and Vietnem are rising. kalau dulu mereka hanya makan sekali sehari, sekarang corak pemakanan mereka telah berubah. they now have 2 meals a day … not 1.

    untuk informasi lanjut, sila lawati http://www.theway2rich.com/jihad-biz

  4. kenapa org bawah perlu bergaduh utk mencapai kemenangan dlm pilihanraya… sedangkan orang atasan boleh berjabat tangan, duduk semeja…. ini kerana org bawah terlalu taksub dgn potitik…. adakah islam menggalakkan kita bergaduh sesama sendiri.. pikir lah wahai sahabat… ape yg betul dan apa yg salah

  5. Harga barang naik merupakan fenomena global. Kita sepatutnya bersyukur kerana kerajaan masih menanggung subsidi untk kita. Cuba kita tengok negara luar seperti Indonesia. Kerajaan mereka tidak lagi memberi subsidi kpd rakyat. Jika masalah ini kita sudah melenting, pada pendapat saya negara kita akan menjadi mundur dan Wawasan 2020 mungkin menjadi sia-sia. Berfikirlah dengan bijak.

  6. pemimpin2 yang dah tua 2,toksah la duk cari harta sangat.dah tak lama nk kena balik pada yang maha esa.lagi baik buat amal ibadat.biar la generasi muda yang tadbir negara.tapi bagi la kuasa pada anak muda yang baik.bukan bagi pada orang yang busuk hati,gila harta,gila nama,gila pangkat,gila segalanya,nanti lingkuplah negara..tak pikir langsung nasib rakyat bila naikkan harga barang.rakyat ni kenaguna tulang 4 kerat untuk cari duit,nak sara hidup.diorang bukan macam pemimpin2 negara yang goyang kaki je tapi duit masuk b’juta2,telan duit rakyat..kalau rakyat tak redha dgn ape yang pemimpin bt pada rakyat,seksa la pemimpin2 dalam kubur.b’ingat2 la..

  7. pak lah nak bagunkan islam hadari ,tp bini ie pakai tudung napak rambut,ni ke peminpin….??
    emmm……rakyyat lagi lah…

  8. bakhtiaq… hang lagi bodoh… sekolah tahap mana nih..

  9. hum
    usrah pemuda kat daerah setiu saper yang jadi naqib
    tercari2, nak masuk usrah sekali

  10. maaf lambat respon. tu kena tanya saudara su dpp setiu @ ketuanya ustaz sha’arizulkirnain. sila lawat blog dpp setiu, http://pemudasetiu.blogspot.com

  11. salam ramadhan.. sila layari blog ini utk mendapatkan sampul duit raya aidilfitri istimewa (versi tok guru dan save palestin)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: