• Orang Mude Geng Kite

  • SUMBANGAN

    DPPKT mengalu-alukan sumbangan kewangan pengunjung laman ini untuk menggerakkan aktiviti-aktiviti semasa DPPKT. Sumbangan yang ingin dihulurkan boleh dimasukkan ke akaun Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu, nombor akaun 13017010077298, Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) cawangan Kuala Terengganu @ kirimkan wang pos ke alamat: BENDAHARI Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu Lot 129, Kampung Dusun, Kuala Ibai, 20400 Kuala Terengganu. Ingatan:Sila tulis 'Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu' sahaja pada penerima wang pos tersebut. Sumbangan yang bakal dihulurkan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih, Jazakallah....
  • Kalendar

    April 2008
    I S R K J S A
    « Mac   Mei »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • GERAMMM

  • Kunjungan

    • 232,413 hits
  • RSS harakah

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS Aliran

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS KeAdilan

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS MalaysiaKini

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • Laman

  • ALBUM

  • a

  • PENAFIAN

    Blog ini adalah milik Dewan Pemuda Pas Kuala Terengganu(DPPKT). Walaubagaimanapun, isi artikel-artikel yang terkandung dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian DPPKT. Ada yang di'copy paste'kan daripada laman-laman web atau blog-blog lain apabila ada isu-isu yang sama dibincangkan, agar blog akan sentiasa meriah dengan isu semasa. Kami menerima komen atau kritikan membina dari rakan-rakan sama ada kawan mahupun lawan.
  • ALAMAT & PERHUBUNGAN

    Pejabat Dewan Pemuda Pas Kuala Terengganu Lot 126, Markaz Tarbiyyah Pas Kuala Terengganu, Kampung Kolam Kuala Ibai, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman. No Tel : 09 6178591, faks : 09 6178592, email : dppktrg@yahoo.com web : https://dppkt.wordpress.com

MB TERENGGANU HOYONG HAYANG, PM BAGAIMANA?

 Utusan Malaysia dipetik: ‘Ahmad yang juga Ketua UMNO Bahagian Kemaman memberitahu, pada masa ini beliau hanya mahu menumpukan perhatian terhadap kerajaan negeri pimpinannya yang baru dibentuk dan pada anggapannya masih belum stabil. “Kerajaan negeri pun tak stabil lagi, baru nak terhoyong-hayang, hendak bertanding macam mana?… setakat ini tak ada keputusan lagi (bertanding),” katanya.’

Kita patut puji Ahmad Said atas sikapnya yang sangat jujur dan berterus terang. Beliau mengakui kedudukannya dan kerajaan negeri Terengganu masih tidak stabil. Ini patut dicontohi oleh Pak Lah dan kerajaan pusat. Pak Lah sekarang ini dalam siri lawatan ke sana ke sini untuk mendapatkan sokongan dari perwakilan Umno negeri-negeri. Terbaru, beliau telah ke Johor dan media arus perdana menggambarkan bahawa Pak Lah mendapat sokongan penuh Umno Johor untuk terus menjadi Perdana Menteri.

Sementara itu, Tun Mahathir terus mengasak beliau agar meletakkan jawatan secepat mungkin sebelum Umno menjadi semakin parah. Apabila ditanya wartawan adakah perlu beliau bertemu dengan Pak Lah. Mahathir dengan sinisnya menjawab tak perlu sebab sudah beberapa kali bertemu sebelum ini, sambil terus mendesak supaya Pak Lah letak jawatan.

Advertisements

2 Respons

  1. selamat berjuang aja.. but Do you know that Democrazy is Kaafir System..???

  2. apa dalil demokrasi sistem kafir? cuba saudara baca tulisan2 Syeikh Yusof Al Qaradhawi berkenaan demokrasi dlm kitab “Min Fiqhid Daulati fil Islam…”buka mukasurat 130, bwh tajuk: Al Islam wad Demokratiyyah”.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: