WAJAH SEBENAR ORANG UMNO

Video klip ini diambil sempena forum pasca PRU 12 yang juga dihadiri oleh Tun Mahathir, anaknya Mukhriz, dan Khir Toyo. Sila dengar baik2 reaksi penonton2 lain kpd soalan pemuda tersebut. Kdengaran perkataan f*** you, Bastard you(anak haram), keluar, dll….

Mikrofon dimatikan, dia ditarik keluar, dan salah seorang memautnya dengan kasar di tengkuk. Ini lah akhlak mulia orang umno. Penuh dengan sikap fanatik, ta’asub, tiada tolak ansur, tidak rasional, samseng, biadab, mencarut……

Advertisements

2 Respons

  1. Konspirasi membisu sudah tidak relevan untuk menghadapi cabaran alaf yang menggunakan ketinggian kedudukan untuk tidak berupaya dan mampu memiliki perbezaan pandangan sesama warga.
    Adakah ini kepimpinan terpimpin atau kepimpinan terarah?
    Realitinya maruah warga muda yang menggunakan saluran sah untuk berbeza pandangan dipersendakan sedangkan keluhuran perlembagaan memperuntukkan untuk memelihara kebebasan bersuara menerusi undang-undang yang tidak wajar diremehkan.
    Saya berasa malu dan aib dengan minda warga setanah tumpah darah ini.

  2. saya dah tengok video ni. memang kurang ajar caranya. dia ni baru bagi cadangan dah kena macam tu. kesian betul mamat ni. tu la sape suruh masuk dalam kandang tu kan dah kena. ni lah budaya yang ada, takut dengan kebenaran mewujudkan takut untuk menyuarakan idea. teruskan usaha brader, we are on the right track. good luck …

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: