• Orang Mude Geng Kite

  • SUMBANGAN

    DPPKT mengalu-alukan sumbangan kewangan pengunjung laman ini untuk menggerakkan aktiviti-aktiviti semasa DPPKT. Sumbangan yang ingin dihulurkan boleh dimasukkan ke akaun Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu, nombor akaun 13017010077298, Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) cawangan Kuala Terengganu @ kirimkan wang pos ke alamat: BENDAHARI Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu Lot 129, Kampung Dusun, Kuala Ibai, 20400 Kuala Terengganu. Ingatan:Sila tulis 'Dewan Pemuda Pas Kawasan Kuala Terengganu' sahaja pada penerima wang pos tersebut. Sumbangan yang bakal dihulurkan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih, Jazakallah....
  • Kalendar

    September 2007
    I S R K J S A
    « Ogo   Okt »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • GERAMMM

  • Kunjungan

    • 232,380 hits
  • RSS harakah

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS Aliran

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS KeAdilan

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • RSS MalaysiaKini

    • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.
  • Laman

  • ALBUM

  • a

  • PENAFIAN

    Blog ini adalah milik Dewan Pemuda Pas Kuala Terengganu(DPPKT). Walaubagaimanapun, isi artikel-artikel yang terkandung dalam blog ini tidak semestinya melambangkan pendirian DPPKT. Ada yang di'copy paste'kan daripada laman-laman web atau blog-blog lain apabila ada isu-isu yang sama dibincangkan, agar blog akan sentiasa meriah dengan isu semasa. Kami menerima komen atau kritikan membina dari rakan-rakan sama ada kawan mahupun lawan.
  • ALAMAT & PERHUBUNGAN

    Pejabat Dewan Pemuda Pas Kuala Terengganu Lot 126, Markaz Tarbiyyah Pas Kuala Terengganu, Kampung Kolam Kuala Ibai, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman. No Tel : 09 6178591, faks : 09 6178592, email : dppktrg@yahoo.com web : https://dppkt.wordpress.com

POLITIK TERENGGANU…

BANNER BAKAR BENDERA

Sehari dua ni, banyak banner gambar seorang lelaki berkopiah bakar jalur gemilang. Hari tu, siar gambar lelaki berhelmet. ni pakai kopiah pula? mana satu ni?

dppkt: yang tembak orang bila nak tangkap?

SUPER IMPOSE

Pakar2 kamera dan gambar ramai yg menganalisis gambar lelaki berhelmet bakar bendera, lalu membuat kesimpulan bahawa gambar tersebut palsu. Dibuat teknik bertindih. Yg pakai kopiah ni macam mana pula, super impose juga? kalau tak superimpose pun, ada kebarangkalian lakonan semata2. Yang sebenarnya, hanya ALLAH sahaja yang Maha Mengetahui.

dppkt: tahu lah sikit2….

TANGKAP

Polis tengah sibuk mencari siapa yang bakar bendera, sampai terlupa jurukamera Imran Makhzan yang ambil gambar tu. Kalau tak pun, carilah jurukamera Unit Komunikasi kerajaan negeri yg ambil gambar berselindung di sebalik FRU tu. Ada tak gambar video perusuh tgh bakar bendera? Yg ada didedahkan sekarang semuanya gambar ‘still’. Memang diragui betul…

dppkt: suka tangkap gambar je……

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: